Neem contact op via:

(0341) 43 43 20

Showroom

Van Tegel- en Sanitaircentrum Brinkman Stitselaar, de speciaalzaak van Harderwijk en omgeving.

Met tegels en natuursteen haal je de natuur in huis. Natuursteen puur, tegels als gebakken klei. Onze showroom is basic ingericht om de kleuren van de materialen te laten spreken.

Badkamerpresentatie
Wij presenteren onze badkamertegels op grote panelen die in kasten zitten. Op elk paneel is als voorbeeld een combinatie van verschillende bijpassende tegels gemaakt. Bijna alle tegels kunnen qua maatvoering met elkaar gecombineerd worden.

Keukentegels
Een speciale presentatie met verschillende stijlen en formaten. Neem voor de juiste combinatie een staaltje van de keuken en het aanrechtblad mee.

Vloertegels
Ons assortiment vloertegels is groot.  Niet alleen presenteren wij vloeren in ladenkasten, maar ook op grote panelen van 200x100 cm en op onze vloer. Naast tal van kleinere presentaties.

Natuurstenen vloeren
Wij hebben een speciale natuursteenhoek ingericht waar natuursteen gepresenteerd wordt.

Mozaïek en decor- & accenttegels
Een uitgebreide keuze zowel los gepresenteerd als in combinatie met tegels.

Sanitair
Er zijn diverse sanitairopstellingen in onze showroom te bezichtigen. Hierbij is rekening gehouden met verschillende prijscategorieën. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in onze showroom!              

 Tegel Brinkman Harderwijk

Brinkman Tegels Harderwijk

Brinkman Tegels Harderwijk

 

"Laat u inspireren door een royaal aanbod van keramiek en sanitair"

Architectentafel
Wij adviseren regelmatig architecten bij de keuze van hun materialen voor woning- en utiliteitsbouw. Bent u ontwerper? Wij brengen u graag op de hoogte van de noviteiten op tegel- en natuursteengebied.
 
 
Buiten openingstijden? Dat kan.
Heeft u geen gelegenheid om tijdens openingstijden onze showroom te bezoeken? We maken dan graag een afspraak met u op de tijd dat u het past.

De juiste sfeer. Met tegels en sanitair van Brinkman Stitselaar.

Neem contact op