Neem contact op via:

(0341) 43 43 20

TEGELS

BIJ TEGEL- & SANITAIRCENTRUM BRINKMAN STITSELAAR, DE SPECIAALZAAK VAN HARDERWIJK EN OMGEVING.

Kies de juiste sfeer
Tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maatvoeringen en oppervlaktestructuren. Iedere tegelvloer heeft zijn eigen uitstraling en invloed op de ruimte. Door het gigantische aanbod is het moeilijk kiezen. Kiest u voor een zwarte strak gepolijste vloertegel in het formaat 60x60 cm. of juist voor een wit/grijze robuuste kasteelvloer in een patroon gelegd? Wat past bij uw woning en uw interieur, maar vooral: wat past er bij u? Wij informeren u over de laatste trends en presenteren u noviteiten. Zodat u de juiste sfeer in uw woning krijgt.

Kies de juiste kwaliteit
Niet elk type tegel is voor elke toepassing geschikt. Niet alle tegels kunnen buiten verwerkt worden of zijn hard genoeg om in een winkel te leggen. Voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap vereist.

Wij verwerken het ook voor u
Wilt u liever alles in één hand houden, de levering van de tegels maar ook het verwerken ervan? Ook dat kan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmannen. Of het nu gaat om tegels of natuursteen: wij nemen de regie.

Laat u inspireren
Kom voor meer informatie en inspiratie naar onze showroom. Wij helpen u graag en goed!

 

Grespania Harderwijk Brinkman

"Kies voor het gemak en comfort van tegels."

Wandtegels

Het meest populaire formaat van dit moment is 30x60 cm. al of niet gerectificeerd. In opkomst is het formaat 31,5x100 cm. De combinatie van wit (glans) met een wandtegel en bijpassende vloertegel in een grijs/antraciettint is nog steeds de trend. Ook versterken stroken aan de wand mooie accenten in de badkamer.

Lees meer

Vloertegels

Het formaat van vloertegels op dit moment is 60x60 cm.  De vraag naar grotere maten neemt toe, waardoor zelfs maten van 150x150 cm te verkrijgen zijn. Van grijs tot antraciet, veel natuurtinten van licht naar donker.

Lees meer

KERAMISCH PARKET

Eerlijk is eerlijk. Er zijn eerder tegels met een houtlook geweest, jaren geleden. Deze zijn met stille trom vertrokken; het was het nèt niet.Maar nu zijn ze terug. En hoe! Er is meer aanbod dan ooit. Wat een kwaliteit, wat een kleuren en structuren! Tegels als echte planken, met lengtes van 1,20 m¹.

Lees meer

PROJECTTEGELS

Bent u aannemer en/of ontwikkelaar? Wij hebben prachtige tegels voor woningbouwprojecten waarbij er gekozen kan worden uit standaardpakketten, compleet met douchebakplinten. Tegels nodig voor een speciale toepassing? We hebben tegels voor grootkeukens, slagerijen, hotels. Maar bijvoorbeeld ook vloertegels met verschillende antislipwaardes, bijvoorbeeld voor zorgappartementen. Laat u deskundig adviseren!

LEES MEER

MOZAÏEK

Keramisch mozaïek, mozaïek van natuursteen, metaal of glas. We hebben het allemaal, met als topmerk het Italiaanse Cisis. Voor prachtige accenten in badkamers en keukens.

Een greep uit ons assortiment:

Sicis mozaiek Harderwijk Grespania tegels Harderwijk Viva tegels Harderwijk Keope tegels Harderwijk Marazzi tegels Harderwijk

Villeroy Boch Harderwijk Sphinx tegels Harderwijk Floorgres tegels Harderwijk Verde1999 tegels Harderwijk Mosa Tegels Harderwijk

Jos tegels Harderwijk ABK tegels Harderwijk Douglas Jones tegels Harderwijk Emil tegels Harderwijk Ragno tegels Harderwijk

De juiste sfeer. Met tegels van Brinkman Stitselaar.

Neem contact op