Neem contact op via:

(0341) 43 43 20

KERAMISCH PARKET

NIET VAN ECHT HOUT TE ONDERSCHEIDEN.

Eerlijk is eerlijk. Er zijn eerder tegels met een houtlook geweest, jaren geleden. Deze zijn met stille trom vertrokken; het was het nèt niet.

Maar nu zijn ze terug. En hoe! Er is meer aanbod dan ooit. Wat een kwaliteit, wat een kleuren en structuren! Tegels als echte planken, met lengtes van 1,70 m¹. Ideaal voor de behaaglijke combinatie met vloerverwarming. Maar wat dacht u van in de badkamer? Een tegel is niet bang voor vocht, keramisch parket dus ook niet...

In onze showroom vindt u de collecties van een vijftal fabrikanten. Onder andere Ragno, Grespania en Rak presenteren hun houtcollecties.

 

 

"IDEAAL IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING."

Deskundig advies
Uw tegels uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk. U vindt bij ons complete combinaties die perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo kunt u, met gratis advies, uw woning op het gebied van tegels en/of natuursteen compleet inrichten.

Wij verwerken het ook voor u
Wilt u liever alles in één hand houden, de levering van de tegels maar ook het verwerken ervan? Ook dat kan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmannen. Of het nu gaat om tegels of natuursteen: wij nemen de regie.

Nieuw bouwen of verbouwen? Kom naar Brinkman!
We heten u van harte welkom in onze showroom in Harderwijk. U vindt ons op Industrieterrein Lorentz, Fahrenheitstraat 56. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur.

   Sherwood maple Sherwood grespania Marazzie treverk Grespania cava

WILT U MEER WETEN OVER ONS, HEEFT U VRAGEN OF WILT U VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact op